PRIVACY VERKLARING BOERDERIJ DE MIDDENHOF | CFOOD NIEUWEGEIN

Boerderij de Middenhof | CFOOD Nieuwegein gevestigd aan Duetlaan 1-3 3438 TA Nieuwegein, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

http:// www.demiddenhof.nl
Duetlaan 1
http:// www.cfoodnieuwegein.nl
Duetlaan 3
3438 TA Nieuwegein +31 30 6033771

Dhr. H. Ultee is de Functionaris Gegevensbescherming van Boerderij de Middenhof | CFOOD Nieuwegein. Hij is te bereiken via directie@demiddenhof.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Boerderij de Middenhof | CFOOD Nieuwegein verwerkt uw persoonsgegevens doordat u online reserveert of omdat u deze zelf aan ons verstrekt om bijv. de nieuwsbrief van de Middenhof of CFOOD Nieuwegein te ontvangen.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en/of telefonisch.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via contact@demiddenhof.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Boerderij de Middenhof | CFOOD Nieuwegein verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming

Boerderij de Middenhof | CFOOD Nieuwegein neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Boerderij de Middenhof | CFOOD Nieuwegein) tussen zit.

Boerderij de Middenhof en CFOOD Nieuwegein gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

Reserveringssoftware Resengo voor online- en off-line reserveringen wanneer u reserveert bij Brasserie “’t Voorhuis”, Pannenkoekenhuis “de Deel” of Vis en vegetarisch restaurant CFOOD Nieuwegein. Allen onderdeel van Boerderij de Middenhof.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Boerderij de Middenhof | CFOOD Nieuwegein bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn 2 jaar > Versturen van
offertes, nieuwsbrieven en/of reserveringen

Personalia > Bewaartermijn 2 jaar > Versturen van
offertes, nieuwsbrieven en/of reserveringen

E-mailadres – telefoonnummer > Bewaartermijn 2 jaar > Versturen van
offertes, nieuwsbrieven en/of reserveringen

Delen van persoonsgegevens met derden

Boerderij de Middenhof | CFOOD Nieuwegein verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar contact@demiddenhof.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart.
Dit ter bescherming van uw privacy. Boerderij de Middenhof | CFOOD Nieuwegein zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Boerderij de Middenhof | CFOOD Nieuwegein wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Boerderij de Middenhof | CFOOD Nieuwegein neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via contact@demiddenhof.nl

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Boerderij de Middenhof | CFOOD Nieuwegein gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.