NIEUW! CLUB VAN 100

STEUN BOERDERIJ DE MIDDENHOF IN TIJDEN VAN DE CORONA LOCK DOWN!

WAAROM CLUB VAN 100: OP DEZE LUDIEKE MANIER WILLEN WIJ MET BEHULP VAN U DOOR DEZE CORONA TIJD HEEN KOMEN. EN ZEGT U NU ZELF, WAT IS ER LEUKER DAN CULINAIR VERWEND TE WORDEN :-)

WAT GAAN WE DOEN VOOR DE CLUB VAN 100?: WANNEER U LID WORDT VAN DE CLUB VAN 100 ZULLEN WIJ BIJ UW GOEDKEURING EEN SPECIAAL MES LATEN GRAVEREN MET UW NAAM ER OP EN DEZE MESSEN ZULLEN WIJ OP EEN PROMINENTE PLEK IN ONZE BRASSERIE HANGEN.

U KUNT ALS “MEMBER” IEDERE MAAND (12 MAANDEN LANG VANAF HET MOMENT DAT WIJ WEER OPEN MOGEN) KOMEN GENIETEN VAN EEN 3-GANGEN DINER IN ONZE BRASSERIE, DIT KAN A-LA-CARTE OF U KUNT KIEZEN UIT EEN SPECIAAL SAMENGESTELD “CLUB VAN 100 MENU” WAARBIJ WIJ U CULINAIR ZULLEN VERWENNEN.

13e MAAND = GRATIS! BEREKENING: 12 X € 37,50 (NORMALE VERKOOPPRIJS 3 GANGEN MENU) = € 450,00 + € 37,50 = (prijzen zijn per persoon)

RUIM 8% RENDEMENT OP UW INVESTERING.

KUNT U ZELF EEN MAAND NIET? GEEN PROBLEEM! U KUNT OOK EEN DINER WEGGEVEN AAN FAMILIE OF VRIENDEN, WIJ HOUDEN HET AANTAL KEREN DAT U (OF IEMAND NAMENS U) BENT GEWEEST KEURIG BIJ.

MEER WETEN? STUURT U DAN EEN E-MAIL NAAR

CLUBVAN100@DEMIDDENHOF.NL

WIJ ZULLEN DE CLUB VAN 100 ACTIVEREN ZODRA ER MINIMAAL X AANMELDINGEN ZIJN EN NA OPHEFFING VAN DE CORONA “LOCK DOWN” ZODAT U GEEN RISICO LOOPT MET UW INVESTERING.

STEUNT U ONS EN WILT U ZICH GELIJK PRIVÉ OF ZAKELIJK AANMELDEN? KLIK DAN HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER

WORDT NU LID VAN DE CLUB VAN 100!

WORDT LID EN STEUN ONS! BEL MET 030-6033771 OF STUUR EEN E-MAIL NAAR DE CLUB VAN 100